Majoriteten av alla svenskar är medvetna om att Sverige är ett regnigt land, men få är medvetna om att det faktiskt finns mellan 150-250 dagar om året då regnet öser ner. Visst är det tråkigt att bli dyngsur eller inte ha någon form av regnskydd nära till hands, men som företagare kan du dra nytta av regnet och förvandla det till ett regn av pengar. Genom att använda sig av profilprodukter i form av paraplyer kan du få vandrande marknadsföring så fort regnet smyger sig på och det enda du behöver göra är en snabb och enkel beställning.

Trots att reklamparaplyer kan anses vara en dyr profilprodukt så kommer investeringen att vara i längden. Paraplyer är utmärkta reklamprodukter, eftersom de är så stora och lätta att upptäcka. Som företagare bör man inte tveka inför ett sådant köp, även om det är otroligt mycket billigare och lättare att t.ex. trycka upp pennor. Pennor syns dock till på vart och vartannat företag och profilparaplyer är en betydligt mer användbar och unik produkt. Med alla regniga dagar som finns är det givet att ditt paraply kommer att komma till användning för mottagaren och håller produkten en hög kvalitet kan du räkna med exponering om och om igen.

En annan anledning till varför man bör välja profilparaplyer är för att de används under en längre tid vid varje tillfälle. En penna tar man t.ex. endast upp lite snabbt för att skriva under något eller lämna en liten anteckning. Varken mottagaren själv eller personer i omgivningen kommer lägga någon större uppmärksamhet på pennan och din varumärkesspridning har gått förlorad. När det regnar sker detta vanligtvis under en längre tid, åtminstone under några minuter vid varje tillfälle. Under dessa minuter hinner mängder med människor och potentiella kunder få upp ögonen för din verksamhet. Genom att dela ut profilparaplyer till dina kunder kommer du alltid att vara en räddare i nöden!