Trots att man kanske inte tror det så är paraplyer en mycket uppskattad gåva. Det gäller inte bara när det handlar om de anställda på företaget, utan även för kunder. Majoriteten av alla människor älskar saker som är gratis och om de dessutom kommer från ett företag känns det alltid lite extra speciellt. Som kund känner man sig ordentligt uppskattad och som företag får man en riktigt bra marknadsföring och spridare av varumärket. Det enda man måste se till är att välja paraplyer av hög kvalitet som verkligen återspeglar företaget på rätt sätt.

Hur gör man då för att dela ut paraplyer till sina kunder? Ett sätt kan vara att man förvarar paraplyerna i receptioner och sedan delar ut i samband med att kunder kommer och går. Ett mycket trevligare tillvägagångssätt är dock att hänga upp paraplyerna i entrén eller i lobbyn. Detta ger inte bara ett intryck av att företaget är givmilt och uppskattar sina kunder, utan är även ett sätt för företaget att visa att man litar på sina besökare. Vill du göra det sistnämnda alternativet så kom ihåg att ha ett tillräckligt stort lager med paraplyer. Det är nämligen inte ovanligt att gratis blir lite för gott och att en person tar med sig fler än ett. Visst kan det kännas trist, men även här är det viktigt att tänka positivt och förstå hur bra marknadsföring som sker. Att en person tar flera paraplyer betyder bara att de uppskattar utseendet, gåvan och att fler människor har möjlighet att använda sig av dessa och sprida företagsnamnet.

Är du på jakt efter snygga paraplyer som blir en del av inredningen? På www.tsreklam.se kan du hitta produkter som passar just dig och ditt företag. Välj mellan olika färger och storlekar och bestäm själv vilken information som ska vara tryckt. Paraplyer har en mycket stor arbetsyta, så ta vara på denna och marknadsför dig stort!