När man beställer profilprodukter till sitt företag vill man naturligtvis att produkten ska avspegla företaget så bra som möjligt. Detta gäller inte enbart när det kommer till kvalitet, utan även när det kommer till utseende. På www.tsreklam.se kan du som företagare välja mellan ett stort utbud av paraplyer i olika färger och former, men naturligtvis även med olika typer av funktioner.

Man bör tänka efter väldigt noga innan man väljer vilken färg som profilprodukten i form av ett paraply ska ha. Färgvalet säger nämligen en hel del om företaget och är även ett sätt för verksamheten att stärka varumärket ytterligare. Om man t.ex. har färgerna blå och grön i sin logga, bör man satsa på ett paraply som innehar någon av dessa färger. Naturligtvis går det bra att ta en färg som skiljer sig helt från organisationens färger, men genom att välja en färg som symboliserar företaget är det lättare för kunder och mottagare att se en röd tråd och koppla ihop färgen med just din verksamhet.

Precis som färgen är modellen också väldigt viktig. Du hittar både stormparaplyer, klassiska paraplyer, automatiska paraplyer som fäller upp sig själv och t.ex. tre-sektions paraplyer. Ett flertal av paraplyerna kommer även med tillhörande fodral, så att det blir lättare för kunderna att förvara sina produkter på ett snyggt och stilfullt sätt. Fodralet är även utmärkt att använda för att trycka företagets logga på, även om detta naturligtvis även bör tryckas på själva paraplyet i fråga.

Som beställare väljer du själv vilken typ av paraply och vilken typ av handtag som du vill att din produkt ska ha. TS Reklam erbjuder paraplyer med handtag i både trä, metall och aluminium, så att du kan välja exakt vad som passar er bäst. Varje modell kommer också i ett flertal olika färger eller färgkombinationer, t.ex. grön, röd, gul eller randig.